وداع با آقای شهید ایران

۷ فروردین ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۰
کد مطلب: ۳۶۲۴۱۰

شاهدان عینی از تیراندازی پلیس بروکسل به مردی خبر دادند که درحال حمل یک کوله‌پشتی با خود بود.

 زخمی شدن یک مظنون تروریستی دیگر در بلژیک
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از اسکای نیوز، پلیس بروکسل در بخشی از عملیات ضدتروریستی خود به سوی یک مظنون تیراندازی کرد و او را از ناحیه پا زخمی کرد. این فرد که درحال حمل یک کوله‌پشتی بود به درخواستهای پلیس برای بالا بردن دستهای خود عمل نکرد و به همین دلیل نیروهای امنیتی به سوی او تیراندازی کرده و از ناحیه پا وی را زخمی کردند.

در ابتدا تصور می‌شد این فرد به حملات تروریستی بروکسل که منجر به کشته شدن 31 نفر در فرودگاه و مترو شد ارتباط داشته است اما رسانه‌های بلژیک اعلام کردند که به احتمال زیاد این فرد به اشتباه هدف تیراندازی پلیس قرار گرفته و به دلیل نااشنایی به زبان فلمیش یا فرانسوی قادر به واکنش به درخواستهای پلیس نبوده است.

خبرنگار اسکای نیوز در همین ارتباط گفت: این مسئله دستکم بیانگر آن است که تا چه انداز پلیس و مقامات عجول و عصبی هستند. تصاویر منتشر شده فردی ظاهرا زخمی را نشان می‌دهد که توسط پلیس بر روی زمین کشیده می‌شود.

یک شاهد عینی دیگر نیز دراین باره گفت: او در ایستگاه اتوبوس در کنار دخترش قرار داشت . به نظرم او دخترش بود، یک دختر بسیار کوچک. پلیس یک بار تیراندازی کرد، سپس دو خودرو آمدند، پلیس دوباره تیراندازی کرد و آنها دختر او را گرفتند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha